Člani Počitniško - turističnega društva Crveni vrh s plačilom članarine za tekoče leto pridobijo med drugim tudi pravico dostopa do posebnih vsebin na spletni strani društva. Do teh, za javnost zaprtih vsebin, dostopajo z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom, hkrati pa se strinjajo s pravili in pogoji uporabe:

 1. uporabniško ime in geslo sta namenjena prijavi članov na spletni strani za dostop do posebnih vsebin

 2. dostopni podatki so poleg dostopa namenjeni tudi identifikaciji člana na spletni strani
 3. član ne sme dajati svojih dostopnih podatkov drugim ljudem - namenjeni so samo za dostop posameznega člana. Negativne posledice dajanja dostopnih podatkov so lahko naslednje:
  1. član se občasno ne bo mogel več prijaviti - sistem pusti samo enemu obiskovalcu naenkrat, da se prijavi z enakimi dostopnimi podatki
  2. kdorkoli se prijavi z vašimi podatki, ga sistem zazna tako, kot da ste se prijavili vi in v okviru bodočih načrtovanih storitev strani lahko pride do zlorabe in do vpogleda v vaše osebne podatke s strani osebe, ki ima vaše dostopne podatke. Vse posledice tovrstne zlorabe nosi član, ki je dostopne podatke posredoval drugi osebi.
  3. če sistem zazna, da iste dostopne podatke uporablja večje število ljudi, lahko blokira uporabnika in dostop s temi podatki ne bo več možen.
  4. morebitne stroške odkrivanja vzroka blokade, deblokiranja in ostalih posledic posredovanja dostopnih podatkov nosi član, ki je posredoval svoje osebne dostopne podatke drugim osebam in povzročil blokado
  5. član je lahko kazensko soodgovoren za zlorabo kuponov za sklepanje pogodb ali poslov, do katerih imajo pravico samo člani društva
 4. z razvojem spletnih storitev bo isto uporabniško ime in geslo namenjeno tudi za dostop do drugih spletnih storitev
 5. če sumite, da je kdo prišel do vaših dostopnih podatkov, lahko vedno zahtevate blokado dostopa za vaše dostopne podatke. Za blokado pošljite e-pošto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. svoje osnovne podatke (ime in priimek člana, stalno bivališče in podatke o vplačilu članarine za tekoče leto - kopijo plačila ali vsaj datum plačila).
 6. pravila uporabe članskih uporabniških imen se lahko brez predhodne objave spremenijo ali dopolnijo.